رنگ اتاق بچه ها و اینکه چگونه می توانند بر سلامت رفتار و روان تأثیر بگذارند
بیاموزید که چگونه رنگهای مختلف دیوار و کلا دکوراسیون داخلی بخصوص اتاق بچه ها، چگونه می توانند حساسیت فرزندان را تقویت کنند، با بی قراری مقابله کنند و اعتماد به نفس را در کودکان تشویق کنند. یعنی هم می تواند در صورت درست صورت گرفتن، تاثیر مثبت و یا تاثیر منفی داشته باشد. در نتیجه در این مقاله می خواهیم به صورت خلاصه شما را با این موضوع ساده که شاید بیشتر افراد هیچ توجهی به آن نکنند؛ آشنا کنیم.
رنگ توانایی القا، تحریک، تسکین ، التیام و حتی تحریک را دارد. این امر به ویژه در مورد کودکانی که می توانند نسبت به تأثیر رنگ حساسیت بیشتری نشان دهند ، صادق است. بنابراین اهمیت انتخاب دقیق رنگ مناسب برای اتاق کودک خردسال را نباید دست کم گرفت. در حالی که دانشمندان چیزهای زیادی در مورد نحوه تأثیر رنگ بر ذهن و بدن ما آموخته اند ، به خاطر داشته باشید که هر کودک متفاوت است.
این تعمیمات در مورد همه صدق نمی کند. اما اگر در مورد نحوه ورود رنگ به اتاق کودک خود کنجکاو هستید ، این اطلاعات می تواند به شما در شروع کار کمک کند.
رنگ های مختلف در رنگ آمیزی دیوار یا کاغذ دیواری اتاق کودک و تاثیر آن بر رفتار و سلامتی روانی کودک
1. رنگ قرمز دیوار و کاغذ دیواری توانایی تحریک بدن و تحریک ذهن، افزایش ضربان قلب و تنفس را دارد. با این حال ، برخی تحقیقات نشان می دهد که قرار گرفتن بیش از حد در معرض قرمز رفتار پرخاشگرانه و عدم توانایی در تمرکز را تشویق می کند. نکته آخر: قرمز همانطور که در این اتاق نشان داده شده به عنوان لهجه عالی است ، اما ممکن است بهترین رنگ دیوار برای کودک بی قرار نباشد.
2. نارنجی که در کاغذ های دیواری و رنگ آمیزی دیوار ها بسیار کم استفاده می شود، شاید یکی از سو تفاهم ترین رنگ ها در عرشه رنگ باشد. این رنگ گرم، دوستانه و جوان در واقع برای کودکان بسیار مناسب است، زیرا گفته می شود اعتماد به نفس، برون گرایی، استقلال و روابط اجتماعی را تشویق می کند. ماهیت اجتماعی این رنگ کودکان و دوستانشان را نیز راحت می کند و باعث ایجاد ارتباط و همکاری می شود.
3. بیشتر ما رنگ زرد را با احساس شادی و نشاط مرتبط می دانیم. مطالعات همچنین این رنگ روشن و شاد را با انگیزه جفت می کنند. زردهای نرم تر می توانند به غلظت کمک کنند ، در حالی که روشن ترها باعث افزایش حافظه می شوند. مراقب باشید از استفاده بیش از حد از زرد روشن استفاده کنید. در مقادیر زیاد ممکن است احساس تحریک و حتی عصبانیت ایجاد کند.
4. سبز. این رنگ دیوار یا کاغذ دیواری اتاق کودک، آرامش بخش و طبیعی تأثیر آرامش بخشی بر کودک دارد. دانشمندان همچنین دریافته اند که رنگ سبز می تواند سرعت خواندن و درک مطلب کودک را بهبود بخشد. نیازی به حداقل رساندن این رنگ کاهش دهنده اضطراب نیست.
5. آبی داشتن اثر عکس قرمز ، آبی احساس اضطراب و پرخاشگری را کاهش می دهد و فشار خون و ضربان قلب را کاهش می دهد. کودکانی که احساس خلق و خو یا سایر مشکلات رفتاری را تجربه می کنند ممکن است جلوه های تسکین دهنده اتاق آبی را درک کنند.
6. بنفش: رنگ بنفش برای رنگ آمیزی دیوار یا کاغذ دیواری منزل که غالباً با سلطنت همراه است بلند پروازانه و از خود مطمئن است. این همچنین رنگ شور ، خلاقیت ، خرد و معنویت است. این رنگ عمیق و احساسی برای ایجاد حساسیت و دلسوزی در کودکان بسیار مناسب است. اما اگر کودک شما حساسیت خاصی دارد ، ممکن است بخواهید این رنگ را فقط به نقاط خاصی محدود کنید.
7. صورتی. اگرچه این رنگ آمیزی برای دیوار معمولاً با فضاهای معمول دخترانه همراه است، اما رنگ صورتی احساس آرامش بخشی دارد که می تواند به هر دو جنس موثر شود. اگرچه هر کودکی می تواند بیش از حد از رنگ صورتی زیاد رشد کند ، بنابراین سعی کنید کارهای هنری صورتی ، لوازم جانبی و منسوجات را با پس زمینه خنثی جفت کنید.
همچنین بخوانید: عوامل موثر بر سلامت روان
8. رنگ های گرم. رنگ های گرم باعث شادی ، دنج و راحتی بیشتر افراد می شود. همچنین می توانند فضاهای باز و بزرگ را برای جوانان احساس صمیمیت بیشتری کنند. البته ، این بدان معنی نیست که شما فقط به رنگ قهوه ای و برنزه محدود هستید - از این رنگ های آسان به عنوان بستری برای سایه های روشن و جسورانه استفاده کنید.
همچنین بخوانید: رابطه بین سلامت جسم و روان
9. رنگ های سرد. برخی از ما رنگهای سرد کاغذ دیواری اتاق خواب را با محیط های استریل و شبه بیمارستان مرتبط می دانیم ، اما رنگ های روشن می توانند تأثیر آرام بخشی بر روی کودکان داشته باشند. به علاوه ، بسیاری از این رنگ ها کمک می کنند تا فضاهای کوچک کمی بازتر به نظر برسند. برای مقداری نرمی و کنتراست لایه لایه های کرم را امتحان کنید و منسوجات راحت و گرم را در نظر بگیرید.
بله . دیدید که یک نکته ساده ی رنگ دیوار و کاغذ دیواری می تواند تا چه حد بر رفتار و خلق کودکان و همچنین سلامت فکری و روانی آنان موثر باشد. واقعا اینچنین است و خواهش میکنم این قضیه را تا جای ممکن برای خنثی کردن برخی از خلق و خو های بد کودکان و تشویق برخی رفتار و حس های خوب و کمک به سلامت روانی آنان جدی بگیرید و به آن عمل کنید. این مقاله مفید از وبلاگ سلامت جسم و روان منتشر شده است.